Onze 10 uitgangspunten
Onze 10 uitgangspunten

Wij willen dat u het leuk vindt om met ons samen te werken en medewerkers vinden het leuk om bij ons te werken.

Wij helpen u met uw huisvestingsvraagstukken.

Wat we toezeggen, maken we waar!

Een integrale aanpak is onze grondhouding.

Wij zijn 100% zelfstandig en onafhankelijk.

Wij werken conform een integraal en gecertificeerd risico- en kwaliteits-managementsysteem.

(Informatie)veiligheid is randvoorwaardelijk.

Wij investeren in relatie en kennis.

Wij gaan voor de langetermijnrelatie.

Wij zijn betrokken, met een passie voor ons vak.

UITGANGSPUNT 1

Leuk om samen te werken

Ons eerste en belangrijkste uitgangspunt: wij willen dat u het leuk vindt om met ons samen te werken, en dat medewerkers het leuk vinden om bij ons te werken. Dat is volgens directeur/eigenaar Rik Vos de basis: “Als je bij alles wat je doet dit principe in je achterhoofd hebt, komt de rest vanzelf. Echt waar!”

UITGANGSPUNT 2

Huisvestingsvraagstukken

Wij helpen u met uw huisvestingsvraagstukken. Wij zijn verantwoordelijk en betrokken als technisch adviseur, ontwerper en projectmanager bij diverse huisvestings­projecten. Bedrijfshuisvesting is dan ook één van onze specialisaties. Samen werken wij eraan om opdrachtgevers optimaal te ontzorgen. Denk o.a. aan energie, duurzaamheid, het ontwerpen en beheren van technische installaties, het verzorgen van vergunningen en het houden van toezicht op onderhoud.

UITGANGSPUNT 3

Wat we toezeggen, maken we waar!

Dit is een van onze onderscheidende uitgangspunten. Het halen van de afgesproken planning vinden wij essentieel, waarbij natuurlijk ook kwaliteit zeer hoog in ons vaandel staat. Ieder project en iedere inspectie is anders, en onvoorziene situaties zijn eenvoudigweg niet uit te sluiten. Dat hoort nou eenmaal bij het vak. Het is voor ons juist een leuke uitdaging om daar telkens nuchter, creatief en klantgericht mee om te gaan. Wij doen er dus alles aan om een hoge kwaliteit te bereiken binnen de gestelde tijd.

UITGANGSPUNT 4

Integrale aanpak

Het unieke van ons bedrijf is dat we als integraal en multidisciplinair adviesbureau alle gevraagde kennis en ervaring in huis hebben. Niet alleen qua functies (denk aan bouwfysicus, algemeen bouwkundige, bestekschrijver, tekenaar, specialist brandveiligheid), maar  ook  qua  specialistische  kennis  en ervaring. Een integrale aanpak is dus onze grondhouding!

UITGANGSPUNT 5

Zelfstandig en onafhankelijk

DVTadvies is een 100% zelfstandige en onafhankelijke onderneming, met een zeer succesvolle historie. We zijn al vele jaren op rij aantoonbaar een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Onafhankelijkheid is een belangrijk speerpunt van DVTadvies: wij zijn onafhankelijk en integer in onze adviezen.

UITGANGSPUNT 6

Kwaliteitsmanagement

Wij werken conform een integraal en gecertificeerd risico- en kwaliteits-managementsysteem. We kennen eigenlijk geen ander bedrijf dat volgens zoveel ISO- en BRL-normen formeel gecertificeerd is. Al deze certificatieschema’s hebben we ondergebracht in één integraal kwaliteitsmanagementsysteem.
Nog een belangrijk motto: We doen het in één keer goed! “Bullseye”, voor de darts-liefhebbers. Of “Strike“, als u meer van bowlen houdt.

UITGANGSPUNT 7

(Informatie)veiligheid

(Informatie)veiligheid is randvoorwaardelijk. Wij zijn breed gecertificeerd, ook voor ISO 27001 (Informatiebeveiliging). Al onze werkzaamheden voeren wij uit conform de procedures en processen zoals beschreven in ons kwaliteits-managementsysteem. Verder zijn we onder andere gecertificeerd voor VCA** (Veiligheid).

UITGANGSPUNT 8

Relatie en kennis

Wij investeren in relatie en kennis. Wij gaan graag een vertrouwensrelatie aan met de opdrachtgever. We maken hierbij heldere afspraken over de werkzaamheden en de samenwerking. Het is de open communicatie op alle managementniveaus die een vruchtbare samenwerking mogelijk maakt: een essentiële bijdrage aan onze projecten. Met onze integrale aanpak onderscheiden wij ons en scoren we altijd een punt extra.

UITGANGSPUNT 9

Langetermijnrelatie

We gaan voor langetermijnrelaties, zowel met opdrachtgevers als met medewerkers, die bij ons in vaste dienst zijn. Wij zijn niet op zoek naar de grote, eenmalige, spraakmakende projecten. DVTadvies profileert zich juist als dé ontzorger van opdrachtgevers op basis van een langetermijn­relatie, veelal voortkomend uit raamover­eenkomsten. Opdrachtgevers verlaten ons niet snel, net zo als dat we nagenoeg geen verloop hebben van medewerkers. U bevindt zich bij ons in goed gezelschap, want wij werken voor een breed scala aan gerenommeerde bedrijven en organisaties.

UITGANGSPUNT 10

Betrokken

Wij zijn betrokken, met een passie voor ons vak. Wat verder cruciaal is: wij werken met zeer gemotiveerd een team van medewerkers in vaste dienst. Dit garandeert een goede interne samenwerking en dankzij ons vaste team ontstaat er ook een goede  kennisdeling en samenwerking met u als opdrachtgever.