Diensten

DVTadvies begeleidt en adviseert o.a. op de volgende gebieden: bouwkundig en installatietechnisch ontwerp, vastgoedmanagement, tekeningenbeheer, BREEAM en Meer Jaren Onderhouds Plannen (MJOP).

DVTadvies is de brandveiligheidsexpert. Wij adviseren en realiseren zaken als sprinklerinstallaties, watermistinstallaties, brandmeldinstallaties, vluchtwegroutes/plattegronden, noodverlichting en noodplannen.

Verduurzaming, beheer en onderhoud, projectmanagement of beschikbaarheidsberekeningen. Voor alle vraagstukken op het gebied van datacenters bent u bij DVTadvies aan het juiste adres.

Op zoek naar betrouwbaar advies op het vlak van duurzaamheid? DVTadvies B.V. biedt samen met ECO2 Energy Solutions B.V. diverse diensten aan, zoals EPA, BREEAM en NEN 2767 conditiemetingen.

Overige diensten

Inspecties

DVTadvies is een onafhankelijk inspectiebureau en levert verschillende inspectiediensten op het vlak van veiligheid en onderhoud van uw pand. Gekwalificeerde inspecteurs komen graag langs om de veiligheid en het onderhoud optimaal te borgen en u hierin te ontzorgen.

Lees verder

Technisch tekenwerk

DVTadvies (DVT) heeft een ruime ervaring met het digitaliseren en vectoriseren van archieftekeningen en is vertrouwd met het verwerken van grote hoeveelheden tekeningen per week. Het kan gaan om bouwkundige tekeningen en of tekeningen met een achtergrond in de elektrotechniek, de infrastructuur, verschillende civiele werken, de industrie, enzovoort.

Lees verder