Diensten van DVTadvies

Huisvesting

(Bedrijfs)huisvesting is één van onze specialisaties. Wij begeleiden en adviseren o.a. op de volgende gebieden: bouwkundig en installatie­technisch ontwerp, vastgoed­management, tekeningenbeheer, BREEAM en meerjaren­onderhouds­plannen (MJOP). Wij adviseren over energie, duurzaamheid, het ontwerpen en beheren van technische installaties, het verzorgen van vergunningen en het houden van toezicht op onderhoud.

Brandveiligheid

DVTadvies is dé brandveiligheids­expert. Wij adviseren en realiseren zaken als sprinkler­installaties, water­mist­installaties, brandmeld­instal­laties, vluchtweg­routes / platte­gronden, nood­verlichting en nood­plannen.

Duurzaamheid

Op zoek naar betrouwbaar advies op het vlak van duurzaamheid? DVTadvies B.V. biedt samen met ECO2 Energy Solutions B.V. diverse diensten aan, zoals EPA, BREEAM en NEN 2767 conditiemetingen. We werken aan creatieve en kostenefficiënte maatregelen.

Datacenters

Een datacenterproject is zeer zeker geen standaard bouwproject. Verduurzaming, beheer en onderhoud, projectmanagement of beschikbaarheids­berekeningen. Voor alle vraagstukken op het gebied van datacenters bent u bij DVTadvies aan het juiste adres.

DVTadvies behoort tot dé toonaangevende datacenteradviseurs, met een omvangrijke lijst van aantoonbare referenties op het vlak van hoge vertrouwelijkheid, hoge beschikbaarheid en zeer goede energie-efficiency.

Inspecties

DVTadvies is een onafhankelijk inspectiebureau en levert verschillende inspectiediensten op het vlak van veiligheid en onderhoud van uw pand. Gekwalificeerde inspecteurs komen graag langs om de veiligheid en het onderhoud optimaal te borgen en u hierin te ontzorgen.