DVTadvies voor de vierde keer op rij in Top 250 Groeibedrijven

Al vier keer op rij in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland

2 JUNI 2021 – Met trots mogen wij melden dat DVTadvies nu al voor de vierde keer op rij in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland staat.

Deze lijst met de grootste groeiers van ons land is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), in samenwerking met nlgroeit. Wij danken onze klanten én medewerkers voor het vertrouwen!

Over nlgroeit

Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. Men biedt een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken, NLevator, NL2025 en de Kamer van Koophandel.
 

Criteria

De Top 250 Groeibedrijven onderscheidt zich als award van anderen door naast omzet ook te focussen op personeelsgroei. Meestal wordt er bij een lijst alleen gekeken naar de omzet van de bedrijven. 
De criteria waar scale-ups aan moeten voldoen zijn:
 
  • minimaal 10 FTE en/of minstens 5 miljoen euro omzet;
  • minimale jaarlijkse groei van 20% in FTE en/of omzet in drie opeenvolgende jaren in de periode van 2017-2020.

Trots

Net als bij het winnen van die andere bekende groeiprijs, de FD Gazellen Awards, zijn wij erg blij met onze plek in deze Top 250 Groeibedrijven. Wij zijn trots op onze medewerkers dat wij opnieuw behoren tot de top groeibedrijven in Nederland. Dat zelfs ondanks de impact van corona het afgelopen anderhalf jaar.
 
 
Bent u benieuwd welke bedrijven er nog meer behoren tot de Top 250 Groeibedrijven 2021? Bekijk dan deze pagina.

Meer nieuws over onze certificaten en prijzen