Gecertificeerd bedrijf

DVTadvies is gecertificeerd voor o.a. ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 27001 / VCA** / BRL 5019 / BRL 5024 / BRL 6010 / BRL 9500

Kwaliteit / geheimhouding / milieuzorg / veiligheid

De adviseurs van DVTadvies B.V. onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. De activiteiten en processen van DVTadvies B.V. zijn vastgelegd in de diverse gecertificeerde systemen, waaronder kwaliteit volgens NEN-EN-ISO-9001, Milieuzorg conform ISO-14001, Informatiebeveiliging conform ISO-27001 en Veiligheid conform VCA** certificaten.

Klik op het logo voor het bijbehorende certificaat.

ISO27001 KIWA

SCIOS-certificering

Kiwa_SCIOS_logo_NL
DVTadvies B.V. is SCIOS-gecertificeerd voor het uitvoeren van (NEN 3140) inspecties aan elektrische laagspanningsinstallaties.

Wanneer een installatie-eigenaar een bedrijf met SCIOS-certificaat selecteert voor het uitvoeren van inspectiewerkzaamheden, dan heeft hij/zij de zekerheid dat de installatie met betrekking tot de veilige bedrijfsvoering van de installatie voldoet aan de NEN 3140.

 

Beleidsverklaring DVTadvies B.V.

Voor het naleven van bovenstaande normen werkt DVTadvies B.V. conform een bepaald beleid. Nieuwsgierig naar dit beleid? Lees dan nu de ISO-01-01.07 Beleidsverklaring DVTadvies.

Privacyverklaring DVTadvies B.V.

Voor het naleven van de nieuwe privacywet en in verband met ons ISO 2700 certificaat heeft DVTadvies een privacyverklaring opgesteld. Dit document ISO-01-08.02 Privacyverklaring DVTadvies kunt u hier lezen.

Certificeringen onder de handelsnaam ADA Keur

Het bouwkundig inspectiebureau ADA Keur voert onder andere aan- en verkoopkeuringen voor woningen uit en is gecertificeerd woningkeurder. Aangesloten bij het keurmerk Vakkundig gekeurd voeren de bouwkundig inspecteurs de bouwtechnische inspecties uit. Daarnaast is de organisatie gecertificeerd voor de BRL 9500 voor het leveren van energieadvies (EPA-W maatwerkadvies) en voor het uitvoeren van de bouwkundige vooropname (nulmeting) conform de BRL 5024.

Keurmerk Vakkundig gekeurd
ADA Keur is aangesloten bij het keurmerk Vakkundig gekeurd.