Over DVTadvies

DVTadvies is hét advies- en inspectiebureau op het gebied van bedrijfshuisvesting, brandveiligheid, datacenters en duurzaamheid. Vanuit onze hoofdvestiging in Utrecht werken onze specialistische medewerkers iedere dag aan diverse projecten. Hierbij staat het borgen van veiligheid en het leveren van afgesproken kwaliteit voorop. We zijn werkzaam in heel Nederland. Onze adviseurs onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. DVTadvies beschikt over een gecertificeerd managementsysteem. Ons kwaliteitssysteem is gecertificeerd volgens ISO-9001, ons milieubeleid volgens ISO-14001, de informatiebeveiliging volgens ISO-27001 en veiligheid conform VCA**.

 

Missie

Onze missie: ‘Het verlenen van multidisciplinaire technische diensten, rekening houdend met een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving, gebaseerd op wederzijdse loyaliteit tussen onze klanten, medewerkers en partners.

Hierbij maken we gebruik van onze brede kennis en ruime ervaring. We gebruiken altijd de laatste innovatieve technieken en methodes. Belangrijk vinden wij het met respect omgaan met budget, termijn en het eisenprogramma van de klant. Ook houden wij de wettelijke randvoorwaarden goed in de gaten.

 

Visie

Onze visie: ‘Complexe opdrachten uitvoeren op een kwalitatief goede en efficiënte wijze, waarbij economisch verantwoorde en duurzame oplossingen geboden worden voor specifieke technische en organisatorische vraagstukken.

Vanuit deze gedachte concentreren wij ons op het duurzaam inrichten van de samenleving en erkennen wij dat onze activiteiten hier invloed op kunnen hebben. Dit brengt een maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee, die DVTadvies op zich neemt als basis voor het integer, zorgvuldig en respectvol handelen.’

Kernwaarden

DVTadvies benadert iedere samenwerking vanuit de volgende kernwaarden:

Betrouwbaar
Kennis
Innovatie
Duurzaam
Kwaliteit
Verbinding