DVTadvies viert haar 15-jarig jubileum

Vijftien jaar

28 nov. 2017 – DVTadvies BV bestaat deze week precies vijftien jaar. Directeur-eigenaar Rik Vos richtte het bedrijf 27 november 2002 op. Onder de naam De Vlieg Techniek BV werd het bedrijf officieel ingeschreven in de Kamer van Koophandel op 29 november 2002. Wat begon als een eenmanszaakje dat werd gerund vanuit een slaapkamer in Lisse heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een volwaardige speler op het gebied van integraal en technisch advies op het vlak van bedrijfshuisvesting, brandveiligheid, datacenters, duurzaamheid en inspecties.

Ambitieuze visie

Een businessplan uit 2005 laat zien dat de ambitieuze visie van de organisatie in de loop der jaren nog steeds ongeveer gelijk is gebleven en niet minder ambitieus is geworden. In 2005 schreef de organisatie: “De medewerkers worden gekenmerkt door enthousiasme voor hun vak, zelfstandigheid, hoge ambities en een breed blikveld. Iedere werknemer brengt zijn eigen discipline in: architectuur, bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Daarnaast is er oog voor en interesse in het vakgebied van de ander. Door dit te stroomlijnen onder een ervaren projectmanager kan DVT grote en kleine projecten snel en efficiënt aanpakken en een hoog kwaliteitsniveau bereiken.” Anno 2017 werkt deze aanpak nog steeds. De organisatie heeft inmiddels 50 medewerkers in dienst, weinig verloop en opende begin dit jaar zelfs een tweede vestiging in Rotterdam.

Langetermijnrelatie

Naast de langetermijnrelatie met het personeel is de langetermijnrelatie met opdrachtgevers net zo belangrijk. DVTadvies staat graag naast de opdrachtgever: “Meedenken over uiteenlopende technische vraagstukken en een betrokken partner zijn in de samenwerking, dat geeft energie en zorgt voor een prettige werksfeer.” aldus, Rik Vos. Dat DVTadvies investeert in haar opdrachtgevers en relaties is te zien aan de vele terugkerende opdrachten. De eerste twee grote opdrachtgevers (overheidsinstanties) maken nog steeds gebruik van de diensten van DVTadvies.

Goede medewerkers en terugkerende opdrachtgevers

“De groei van DVTadvies komt enerzijds door het verzamelen van goede en gedreven mensen en anderzijds door de terugkerende opdrachten vanuit opdrachtgevers. Investeren in mensen en opleidingen hoort daarbij: zolang mensen verbeteren, verbetert het bedrijf!”

Verhuizing naar Savannaweg

In het jaar dat DVTadvies 15 jaar bestaat, verhuist het bedrijf met dochterondernemingen ADA Keur en ECO2 Energy Solutions naar een nieuw kantoorpand op de Savannahweg 25b te Utrecht. Het representatieve kantoorgebouw met meerdere verdiepingen ligt op een zichtlocatie aan de A2 op bedrijventerrein Lage Weide. “Dit is een mooie stap naar verdere professionalisering en we nodigen onze relaties dan ook graag uit om een keer een kopje koffie te komen doen.