DVTadvies BV verhuist naar groter kantoor

 

Advies- en inspectiebureau DVTadvies verhuist in december 2017 naar het representatieve kantoorgebouw op de Savannahweg 25b te Utrecht. Het kantoorpand met meerdere verdiepingen ligt op een zichtlocatie aan de A2 op bedrijventerrein Lage Weide. DVTadvies is uit haar jasje gegroeid in het pand op de Mississippidreef 95 te Utrecht en verhuist samen met dochterondernemingen ADA Keur en ECO2 Energy Solutions op 8 december naar het nieuwe pand.

 

Op de nieuwe locatie beschikt het bedrijf over ruim 1100 m2 kantoorruimte, verdeeld over de 1e en 2e verdieping van het pand. Directeur en oprichter van DVTadvies, Rik Vos, vertelt dat de nieuwe locatie veel mogelijkheden biedt: “Door de uitbreiding in diensten, opdrachtgevers en medewerkers groeien we momenteel uit ons huidige kantoor, waar we inmiddels bijna vijf jaar gehuisvest zijn. In deze vijf jaar groeiden we van 20 medewerkers naar inmiddels 45+ medewerkers. De nieuwe locatie biedt genoeg ruimte, ook met het oog op de toekomst. Dat we verhuizen naar een mooier en groter kantoorpand in het jaar dat we 15 jaar bestaan voelt als de kers op de taart, iets waar we samen hard voor hebben gewerkt!”

 

De nieuwe kantoorruimte vraagt ook om een nieuwe, frisse indeling. Adviseurs en projectmanagers van DVTadvies begeleiden zelf (ver)bouwprojecten, waarvan interieurontwerp vaak een onderdeel is. Samen met één van haar vaste interieurarchitecten, Heleen Eilers van BuroDesk, is het interieur van het nieuwe kantoor ontworpen. De indeling is gericht op een open en groene cultuur en geeft genoeg ruimte voor vergaderingen en trainingen met opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Als adviseur in het verduurzamen van bestaand vastgoed verliest het bedrijf ook de verduurzaming niet uit het oog.

 

Om de verhuizing in goede banen te leiden heeft DVTadvies een interne projectorganisatie opgezet. Ook voor vragen van klanten of leveranciers staat de projectorganisatie klaar. Mocht u vragen hebben? Medewerker E. Hilhorst staat u graag te woord en is te bereiken op het algemene telefoonnummer: 030 – 223 86 90.

DVTadvies blijft groeien en zoekt daarom nog steeds naar medewerkers om haar team te komen versterken in het nieuwe pand. Bekijk de vacatures hier.