MJOP NEN 2767 voor Haarlemse Montessorischool

Meerjarenonderhoudsplan bij Haarlemse Montessorischool

Onze specialistische inspecteurs hebben een eerste opname gedaan bij De Haarlemse Montessorischool, om hierna een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op te gaan stellen.

De Haarlemse Montessorischool is verantwoordelijk voor het onderhoud van de drie monumentale panden, die in eigen beheer worden onderhouden. Deze panden hebben een monumentale status, dus dit dient met grote zorg te gebeuren. DVTadvies is gevraagd om hier een jaarlijks integraal onderhoudsadvies voor te geven via een MJOP op basis van NEN 2767 Conditiemeting.

Met de NEN 2767 Conditiemeting ontstaat voor de ouderraad en de directie inzage in de nulsituatie, waarna op basis van de geldende prioriteiten een onderhoudsvoorstel wordt gemaakt.

All-round servicepakket

DVTadvies sluit goed aan bij de wensen van De Haarlemse school in verband met ons all-round servicepakket, waarbij ook specialistisch vervolgonderzoek, projectbegeleiding of aanbestedingen kunnen worden uitgevoerd.

De samenwerking is aangegaan voor een periode van drie jaar en heeft als doel het onderhoudsscenario voor de komende tien jaar uit te stippelen, zodat de school nog voor vele generaties Montessori leerlingen beschikbaar blijft. Wij zijn blij met deze mooie samenwerking en gaan vol enthousiasme aan de slag met dit project.

» www.dhms.nl

Meer nieuws over klanten

Enkele klanten die werken met onze MJOP-diensten