Bouwkundige keuring utiliteitsbouw​

Bouwkundige keuring voor uw bedrijfspand

Heeft u een bedrijfspand op het oog en overweegt u deze te kopen, maar twijfelt u over de bouwkundige staat van het pand? Dan is het verstandig om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren, zodat u weet of er gebreken zijn en welke herstelkosten hier eventueel bij komen kijken.

Onze ervaren inspecteur neemt het bedrijfspand op en neemt de bouwkundige staat van het pand op. Bij de uitgebreide keuring krijgt u een rapportage op basis van een visuele inspectie van de bouwkundige gebreken inclusief foto’s. Daarnaast benoemen wij in de rapportage ook hersteladviezen en herstelkosten. Deze kunnen voor u als koper goed van pas komen bij de prijsonderhandelingen.

Kostenberekening voor NHG

In de uitgebreide keuring zit standaard een kostenberekening voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dit document is opgesteld volgens alle gestelde normen van de NHG. Deze keuring wordt dan ook volledig geaccepteerd en erkend door alle financiële instanties en geldverstrekkers. Het is een volledig rapport met alles wat u nodig kunt hebben bij de aankoop van een pand.

Meer info / offerte?

Wilt u een bouwkundige keuring voor uw bedrijfspand aanvragen of een offertetarief ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Mail ons de gegevens van het te keuren pand.

"Het komt er eigenlijk op neer: elke inspectie is uniek!"

Edwin van Cruchten
Inspecteur