OP taken brandmeldinstallatie

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het voor u uit handen nemen van de beheerderstaken van brandmeldinstallaties (BMI). Als gebruiker of beheerder van een gebouw bent u gebonden aan verplichtingen in het kader van onderhoud aan de brandmeldinstallatie. Daaronder vallen het jaarlijks onderhoud en de maandelijkse, de 4-, 8- en 12 maandelijkse beheerderstaken.

Deze verplichte controles (volgens de norm NEN 2654-1) zijn noodzakelijk om de veiligheid van personen te garanderen. Als men niet voldoet aan deze richtlijnen, kan een bedrijf de certificering van de brandmeldinstallatie kwijt raken. Dit kan in het ergste geval leiden tot intrekking van de omgevingsvergunning brandveilig gebruik. Dit heeft als consequentie dat niemand uw gebouw mag betreden.

De beheerderstaken worden door DVTadvies planmatig uitgevoerd en gedocumenteerd. Daarbij werken wij volgens wettelijke eisen en richtlijnen. We zijn op verschillende gebieden ISO gecertificeerd. Uw beheerderstaken zijn in vertrouwde handen.

U bent ervan verzekerd dat u de beschikking heeft over de volgende zaken:

  • Een up to date logboek
  • Waarborg van het certificaat
  • Maandelijkse constatering van eventuele gebreken

 

DVTadvies kijkt verder dan alleen de noodzakelijke punten uit de NEN norm en onderscheid zich hiermee van de concurrent.

Contact

Wilt u meer weten over deze dienst of heeft u een andere vraag? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

CONTACT