Bouwplantoetsing

Bouwplannen dienen te voldoen aan de prestatie eisen van het Bouwbesluit 2012. Het Bouwbesluit is een verzameling bouwtechnische voorschriften waaraan alle bouwwerken in Nederland minimaal moeten voldoen. Het Nederlands Bouwbesluit bevat voorschriften met betrekking tot het bouwen van bouwwerken uit het oogpunt van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu.

 

Besteed de bouwplantoetsing aan ons uit

Of u nu een gemeente vertegenwoordigt of een architectenbureau, het uitbesteden van de bouwplantoetsing aan bouwkundig ingenieursbureau DVTadvies levert u een aantal belangrijke voordelen op. Ten eerste een kostenbesparing, ten tweede een snellere service en tot slot de mogelijkheid tot het contracteren van aanvullende diensten.

 

Ervaren en deskundige adviseurs

DVTadvies bijzonder thuis in de bouwplantoetsing. Dankzij de korte lijnen zijn wij flexibel en snel in staat om uw vragen te beantwoorden. Wij maken graag kennis met u.

Uw voordelen:

  • Toetsing volgens BRL 5019 (scope brandveiligheid);
  • Snellere verlening van de vergunning;
  • Wij controleren alle onderdelen van het bouwplan;
  • Voortijdige signalering van mogelijke knelpunten;
  • Aandragen van effectieve oplossingen.

 

Wilt u een bouwplantoetsing door ervaren en deskundige adviseurs laten uitvoeren? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Tel 030-223 86 90.

Contact

Wilt u meer weten over deze dienst of heeft u een andere vraag? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

CONTACT