Bouwplantoetsing en vergunningen

Bouwplannen dienen te voldoen aan het Bouwbesluit. Hierin wordt gekeken naar bouwkundige en constructieve aspecten van uw plan, maar ook naar brandveiligheid en installaties in het te bouwen gebouw.

DVTadvies is werkzaam in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere, Arnhem, Amersfoort, ‘s-Hertogenbosch, Zwolle en Nijmegen. Daarbuiten zijn we u uiteraard ook graag van dienst!

 

Besteed de bouwplantoetsing aan ons uit

Of u nu een gemeente vertegenwoordigt of een architectenbureau, het uitbesteden van de bouwplantoetsing aan bouwkundig ingenieursbureau DVTadvies levert u een aantal belangrijke voordelen op. Ten eerste een kostenbesparing, ten tweede een snellere service en tot slot de mogelijkheid tot het contracteren van aanvullende diensten.

 

Ervaren en deskundige ingenieurs

Met een multidisciplinair bouwkundig ingenieursbureau is DVTadvies bijzonder thuis in de bouwplantoetsing. Dankzij de korte lijnen zijn wij flexibel en snel in staat om uw vragen te beantwoorden. Wij maken graag kennis met u.

Uw voordelen:

  • Toetsing volgens BRL 5019.
  • Snellere verlening van de vergunning.
  • Wij controleren alle onderdelen van het bouwplan.
  • Voortijdige signalering van mogelijke knelpunten.

 

Wilt u een bouwplantoetsing door ervaren en deskundige ingenieurs laten uitvoeren? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Tel 030-223 86 90.

Contact

Wilt u meer weten over deze dienst of heeft u een andere vraag? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

CONTACT