Beheer en onderhoud

Het uitvoeren van adequaat beheer en onderhoud van uw datacenter of computerruimte is essentieel. De aspecten beschikbaarheid en duurzaamheid worden bedacht bij de adviseur op kantoor, maar gerealiseerd gedurende de gebruiksfase van het datacenter.

 

DVT kan u adviseren, voorstellen voor een adequate onderhoudsstrategie uitwerken en uw onderhoud begeleiden.

Operationeel beheer en onderhoud is de sleutel tot succes. De bekende termen als planning, programma, change controle en TCO komen hier om de hoek kijken. Echter, mocht u door een technische calamiteit een langdurige uitval van uw datacenter hebben, dan zijn al deze mooie termen niets waard.

Onze datacenter adviseurs hebben een aantoonbare achtergrond in de 24/7 operatie en baseren hun adviezen op de ideale combinatie van ervaring en een pragmatische benadering in combinatie met een theoretische onderbouwing.

Onderhoud of vervangen van uw chillers, generatoren, UPS systemen, GBS, brandmelding, beveiliging, of anderszins; DVTadvies ontzorgt u en neemt de leiding in dit proces.

DVTadvies herkent en erkent het streven van haar opdrachtgevers om middels de invoering van integrale prestatieovereenkomsten (levering, installatie & prestatiegericht onderhoud) naar beheersbaarheid, reductie van de totale kosten (directe en indirecte kosten), continuïteit, eenduidige
aansturing & communicatie en daarmee tot “ontzorging”.

DVTadvies zal de integrale onderhoudskosten verlagen en de toestand van de ‘installed base’ verbeteren. Wij bieden u graag een projectvoorstel aan dat zal leiden tot efficiëntere onderhoudsconcepten en verbeteringen van de installaties op de gebieden die door beide partijen te beïnvloeden zijn. Het streven hierbij is de integrale kosten (Total Cost of Ownership) terug te dringen.

Contact

Wilt u meer weten over deze dienst of heeft u een andere vraag? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

CONTACT