Beheer en onderhoud​

Adequaat beheer en onderhoud van datacenters

Het uitvoeren van adequaat beheer en onderhoud van uw datacenter of computerruimte is essentieel. De aspecten beschikbaarheid en duurzaamheid worden bedacht bij de adviseur op kantoor, maar gerealiseerd gedurende de gebruiksfase van het datacenter.

Wij kunnen u adviseren, voorstellen voor een adequate onderhoudsstrategie uitwerken en uw onderhoud begeleiden.

Operationeel beheer en onderhoud is de sleutel tot succes. De bekende termen als planning, programma, change controle en TCO komen hier om de hoek kijken. Echter, mocht u door een technische calamiteit een langdurige uitval van uw datacenter hebben, dan zijn al deze mooie termen niets waard. Onze datacenter adviseurs hebben een aantoonbare achtergrond in de 24/7 operatie en baseren hun adviezen op de ideale combinatie van ervaring en een pragmatische benadering in combinatie met een theoretische onderbouwing.

DVTadvies ontzorgt u en neemt de leiding in het proces van onderhoud of vervangen van uw chillers, generatoren, UPS-systemen, GBS, brandmelding, beveiliging enz.

Integrale prestatieovereenkomsten

DVTadvies herkent en erkent het streven van haar opdrachtgevers om via de invoering van integrale prestatieovereenkomsten (levering, installatie & prestatiegericht onderhoud) te komen tot beheersbaarheid, reductie van de totale kosten (directe en indirecte kosten), continuïteit, eenduidige aansturing en communicatie. En daarmee tot ‘ontzorging’.

Efficiëntere onderhoudsconcepten

Wij verlagen de integrale onderhoudskosten en verbeteren de toestand van de ‘installed base’. Wij bieden u graag een projectvoorstel aan dat zal leiden tot efficiëntere onderhoudsconcepten en verbeteringen van de installaties op de gebieden die door beide partijen te beïnvloeden zijn. Wij richten ons er hierbij op de integrale kosten (Total Cost of Ownership) terug te dringen.

"Deskundig advies in complexe projecten."

Paul Corneth
Senior adviseur

Grand opening AM4 datacenter Equinix

Weer een mijlpaal behaald voor Equinix, een van onze grote opdrachtgevers. De grote datacenter-exploitant opende deze week namelijk zijn International Business Exchange datacenter op het Amsterdam Science Park.

Lees meer »