Bouwplantoetsing​

Bouwplannen dienen te voldoen aan de prestatie-eisen van het Bouwbesluit 2012. Het Bouwbesluit is een verzameling bouwtechnische voorschriften waaraan alle bouwwerken in Nederland minimaal moeten voldoen. Het Nederlands Bouwbesluit bevat voorschriften met betrekking tot het bouwen van bouwwerken uit het oogpunt van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu.

Besteed de bouwplantoetsing aan ons uit

Of u nu een gemeente vertegenwoordigt of een architectenbureau, het uitbesteden van de bouwplantoetsing aan bouwkundig ingenieursbureau DVTadvies levert u een aantal belangrijke voordelen op: een kostenbesparing, een snellere service en de mogelijkheid tot het contracteren van aanvullende diensten.

Ervaren en deskundige adviseurs

Wij zijn thuis in de bouwplantoetsing. Dankzij de korte lijnen zijn wij flexibel en snel in staat om uw vragen te beantwoorden. Wij maken graag kennis met u.

DVTadvies biedt u vele voordelen

  • Toetsing volgens BRL 5019 (scope brandveiligheid).
  • Snellere verlening van de vergunning.
  • Wij controleren alle onderdelen van het bouwplan.
  • Voortijdige signalering van mogelijke knelpunten.
  • Aandragen van effectieve oplossingen.

Wilt u ook een bouwplantoetsing?

Wilt u een bouwplantoetsing door ervaren en deskundige adviseurs laten uitvoeren? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

“Met onze kennis en kunde maken wij Nederland graag brandveiliger.”

Sjoerd Nieuwenhuizen
Senior adviseur brandveiligheid

5 trends in brandveiligheid

Minder regels, goed geïsoleerde woningen en een ouder wordende bevolking – zomaar een aantal trends die de visie op brandveiligheid verandert. (Bron: brandveilig.com)

Lees meer »