Brandveiligheid​

Uw adviseur inzake brandveiligheid

Brandveiligheid is één van onze specialiteiten. Ons brandveiligheidsteam werkt er iedere dag hard aan om opdrachtgevers te helpen met brandveiligheids­vraagstukken. Zo voeren zij onder andere brandscans uit, om zo te kijken waar de brandveiligheid verbeterd kan worden.

Daarnaast ontzorgen onze brandveiligheids­adviseurs opdrachtgevers met alle vraagstukken binnen de brandveiligheidsketen BIO (Bouwkundig Installatie­technisch Organisatorisch).

De adviseurs van DVTadvies inspecteren uw gebouw kritisch en komen dan (gevraagd of ongevraagd) met een advies. Wij denken niet aan standaard oplossingen; per opdrachtgever verrichten wij maatwerk. Veiligheid binnen de vigerende regelgeving staat hierbij voorop. Dat houdt in dat het gebouw moet voldoen aan wettelijk gestelde eisen en dat de gebruikers van het gebouw weten wat zij moeten doen als er een onveilige situatie ontstaat.

Onze adviseurs focussen zich op wet- en regelgeving, en bovendien op de bewustwording. Dit doen zij door gebruikers van panden te trainen en te informeren. Onze adviseurs zorgen ervoor dat brandveiligheid gaat leven binnen uw organisatie en dat het begrijpelijk wordt. Alleen dan kan de veiligheid gegarandeerd worden.

Diensten brandveiligheid

Klik op de onderstaande diensten voor meer informatie.

“Ik vind het heerlijk om betrokken en prag­matisch te werken aan klantgerichte oplossingen.”​

Jeroen Westerveld
Operationeel manager brandveiligheid

5 trends in brandveiligheid

Minder regels, goed geïsoleerde woningen en een ouder wordende bevolking – zomaar een aantal trends die de visie op brandveiligheid verandert. (Bron: brandveilig.com)

Lees meer »