Wie zijn wij?

Over DVTadvies

DVTadvies is hét advies- en inspectiebureau op het gebied van bedrijfshuisvesting, brandveiligheid, datacenters en duurzaamheid. Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht en onze vestiging in Rotterdam werken onze specialistische medewerkers iedere dag aan diverse projecten. Hierbij staat het borgen van veiligheid en het leveren van afgesproken kwaliteit voorop. Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Integriteit & kwaliteit

Onze adviseurs onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. DVTadvies beschikt over een gecertificeerd managementsysteem. Ons kwaliteitssysteem is gecertificeerd volgens ISO-9001, ons milieubeleid volgens ISO-14001, de informatiebeveiliging volgens ISO-27001 en veiligheid conform VCA**.

Professioneel én down-to-earth

Bij DVTadvies staat professionaliteit zeer hoog in het vaandel. U als klant staat centraal en wij doen eigenlijk altijd meer dan men denkt en verwacht, over een zeer breed scala aan diensten. Tegelijk kennen wij een prettige no-nonsense cultuur, met een heel platte organisatie en gemotiveerde, hard werkende en gezellige collega’s. Wij zijn een hecht team en geloven in de kracht van samenwerking, vakmanschap en integriteit. Daar staan wij sinds onze oprichting in 2002 om bekend.

Snelst groeiende ingenieursbureau

DVTadvies is een zeer succesvolle onderneming. Wij staan al voor de tweede keer op rij in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland, een lijst van The Erasmus Centre for Entrepreneurship. En voor het derde jaar op rij zijn wij winnaar van de FD Gazellen Awards 2018. Dit betekent dat DVTadvies al voor meerdere jaren behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Missie

Onze missie: ‘Het verlenen van multidisciplinaire technische diensten, rekening houdend met een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving, gebaseerd op wederzijdse loyaliteit tussen onze klanten, medewerkers en partners.‘

Hierbij maken we gebruik van onze brede kennis en ruime ervaring. We gebruiken altijd de laatste innovatieve technieken en methodes. Belangrijk vinden wij het met respect omgaan met budget, termijn en het eisenprogramma van de klant. Ook houden wij de wettelijke randvoorwaarden goed in de gaten.

Visie

Onze visie: ‘Complexe opdrachten uitvoeren op een kwalitatief goede en efficiënte wijze, waarbij economisch verantwoorde en duurzame oplossingen geboden worden voor specifieke technische en organisatorische vraagstukken.‘

Vanuit deze gedachte concentreren wij ons op het duurzaam inrichten van de samenleving en erkennen wij dat onze activiteiten hier invloed op kunnen hebben. Dit brengt een maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee, die DVTadvies op zich neemt als basis voor het integer, zorgvuldig en respectvol handelen.’

Kernwaarden

DVTadvies benadert iedere samenwerking vanuit de volgende kernwaarden:

  • Betrouwbaarheid
  • Kennis
  • Innovatie
  • Duurzaamheid
  • Kwaliteit
  • Verbinding